Du har ingen varer i handlekurven.
Toppbilde for informasjonsside om Taylor 50th Anniversary


Taylor - 50 år med gitarhistorie

Hva gjør Taylor-gitarer til en suksess?
Lidenskap: Det hele begynte 15. Oktober 1974, da medgründerne Bob Taylor og Kurt Listug gjorde drømmer og pasjon om til virkelighet. Alt fra en liten gitarsjappe i San Diego.

Drivkraft: Fra den spede starten har Taylor kontinuerlig fokusert på å utvilkle seg fra en liten lokal aktør, til en verdensledende gitarmaker - som tilbyr kvalitetsinstrumenter i alle prisklasser.

Innovasjon: Selve hjørnesteinen i Taylors filosofi - hvor alt er fokusert på å gi gitarister verden over en bedre spillopplevelse. Lettspilte halser, balansert tone, avansert pickup-design, presist håndverk, samt et ekstensivt og fornuftig modellutvalg, med fokus på bærekraft. Sist, men ikke minst, personlig kundeservice.

Taylor - fantastiske instrumenter skreddersydd for deg!


Jubileumsbilde Taylor-gitarer

Taylor Guitars 50th Anniversary Limited-Edition Collection

For å markere fem tiår med håndverk, innovasjon og dedikasjon
til musikere kommer Taylor med en nøye utvalgt samling gitarer.
Noen gitarer henter inspirasjon fra favorittmodeller blant musikere,
andre viser frem flott treverk, utsøkte detaljer og presist håndverk.
50th Anniversary serien kan betraktes som en feiring av mangfoldet i
Taylors produktkatalog - sammensatt for å hylle historien frem til nå.

Begrenset til maksimalt 1974 eksemplarer av hver modell!


Kort om 50th Anniversary modellene

Builder’s Edition 814ce LTD:
Ultra-premium variant av den populære BE 814ce. Lokk i Sinker Redwood. Sarg og bunn av Indian Rosewood. Avrundet underarmskontur, cutaway og kanter. Curve Wing sadel. Dyp, rik bass, harmoniserende mellomtone, og klare overtoner.
314ce LTD:
Jubileumsmodellen av den populære Grand Auditorium 314ce. Premium-oppdateringer gir ekstra respons og fylde. Høydepunkter inkluderer:
Torrefied Sitka Spruce i lokk. Shaded Edgeburst rundt både kropp og hals. Firestripe plekterbrett.
AD14ce-SB LTD:
Kolleksjonen ville ikke vært komplett uten en American Dream-gitar, navngitt etter musikkbutikken der Bob Taylor og Kurt Listug først møttes. AD14ce-SB LTD følger seriens rene designfilosofi, og kombinerer allsidighet med en jordnær, neo-vintage estetisk appell. Vakker håndsprayet sunburst og Firestripe plekterbrett.
217e-SB Plus LTD:
Endelig en Grand Pacific i 200-serien!
Grand Pacific er Taylors nyeste kroppsform, utviklet av Master Builder Andy Powers. En moderne tolkning av en klassisk Dreadnought. Klassisk Taylor-spillekomfort, takket være rundere skuldre og bredere midje.
GS Mini-e VSB LTD:
50th Anniversary-versjon av verdens mest solgte gitar i sin klasse.
Lokk i Sitka, sarg og bunn av laminert Palisander. Lekker Tobacco Sunburst finish.
Reisevennlig gitar med en konstruksjon godt egnet for norsk klima og røff behandling.
Builder's Edition 314ce LTD - Kona Burst Top:
Vakker Builder's Edition-modell med sarg og bunn i solid Urban Ash og lokk Sitka-gran - med komfortforbedrende konturer, premium Gotoh 510 stemmeskruer, firestripe plekterbrett og Kona Burst med Silent Satin-finish.
Grand Auditorium er den klassiske Taylor-kroppsformen - som gir kombinasjonen av volumet og klangen til en Dreadnought, men med mange forbedringer. Stilfulle linjer og en smalere midje hjelper til med å gi et transparent lydbilde,
tonebalanse og forbedret toneseparasjon.
Grand Auditorium kan beskrives som en sveitserkniv da denne kroppsformen passer til
det meste av spille- og musikk-stiler.
Builder's Edition 314ce LTD - Natural Top:
Med avrundet cutaway og armlene, fasadekanter og Silent Satin-finish, hever denne limited-edition Urban Ash/Sitka-gran Grand Auditorium standarden for spillkomfort for Taylor sin 300-serie av Grand Auditorium-gitarer.
Grand Auditorium er den klassiske Taylor-kroppsformen - som gir kombinasjonen av volumet og klangen til en Dreadnought, men med mange forbedringer. Stilfulle linjer og en smalere midje hjelper til med å gi et transparent lydbilde, tonebalanse og forbedret toneseparasjon.
Grand Auditorium kan beskrives som en sveitserkniv da denne kroppsformen passer til
det meste av spille- og musikk-stiler.