Du har ingen varer i handlekurven.

Personvern

Personvernregler for 4Sound

I 4Sound tar vi personvernet ditt på alvor og sikrer at din personlige informasjon blir behandlet på en trygg måte. Disse personvernreglene forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger. Vennligst les disse reglene nøye for å forstå våre praksiser når det gjelder din personlige informasjon.

Innhenting og bruk av personopplysninger

Vi samler inn og behandler dine personopplysninger for å oppfylle våre avtalemessige forpliktelser overfor deg som kunde, for å tilby deg våre tjenester og for å gi deg relevant informasjon og markedsføringsmateriell. De spesifikke formålene med behandlingen av personopplysninger inkluderer:

 • Administrasjon av ditt kundeforhold, inkludert behandling av transaksjoner, kommunikasjon, betalinger og fakturering.
 • Markedsføring av produkter og tjenester som tilbys av 4Sound til våre kunder.
 • Produktutvikling og analyse av kundeadferd for å forstå våre kunders behov og preferanser.
 • Tilby våre digitale tjenester, som kundeportalen, for å lette kommunikasjon og tilgang til informasjon for våre kunder.
 • Testing og vedlikehold av våre tjenester og systemer for å sikre deres riktige funksjon og best mulig opplevelse for våre kunder.

Vi kan bruke dine personopplysninger utover det som er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg eller som pålagt ved lov, hvis vi har en berettiget interesse eller frivillig samtykke fra deg.

Innhenting av personopplysninger

For å kunne betjene deg som medlem trenger vi visse personopplysninger. Her er hvordan vi samler inn, registrerer og får tilgang til slik informasjon:

 • Personopplysninger du gir oss når du blir medlem av 4Sound, inkludert informasjon om ditt medlemskap i en spesifikk organisasjon eller forening.
 • Tilleggsinformasjon som innhentes i løpet av medlemskapet ditt, som kontaktdetaljer og annen informasjon relevant for våre tjenester, som kan bli gitt av organisasjonen eller foreningen du er tilknyttet.
 • Av og til kan vi samle inn informasjon fra andre kilder, som offentlige eller private enheter, inkludert markedsmessige eller demografiske data.

Deling av personopplysninger

Internt innad i 4Sound

Personopplysninger som behandles av 4Sound og tilknyttede organisasjoner, er underlagt taushetsplikt. Noen opplysninger deles internt for å oppfylle gjensidige forpliktelser, inkludert, men ikke begrenset til, kundens navn, identifikasjonsnummer, startdato for kundeforhold, adresse, kontaktinformasjon og andre detaljer som er nødvendige for at 4Sound skal kunne oppfylle sine forpliktelser.

Når du er logget inn i 4Sounds tjenester, vil vi videreformidle personopplysninger til relevante tjenesteleverandører, som for eksempel leverandører av betalingstjenester eller tekniske leverandører, for å kunne yte de nødvendige tjenestene og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Tredjeparter

Vi kan også dele dine personopplysninger med tredjepartsleverandører som bistår oss med drift av våre tjenester, som for eksempel IT-leverandører, markedsføringsbyråer og betalingsbehandlere. Disse leverandørene vil bare ha tilgang til dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å utføre sine tjenester på våre vegne, og de er forpliktet til å behandle dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover.

Overføring av personopplysninger utenfor EØS

Vi kan overføre og behandle dine personopplysninger utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Hvis vi overfører personopplysninger til land som ikke har tilstrekkelig databeskyttelse i henhold til europeisk standard, vil vi sikre at tilstrekkelige sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover.

Lagring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i disse personvernreglene, med mindre loven krever, eller tillater, lengre relevant oppbevaringstid.

Dine rettigheter

Som registrert kunde har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlover. Disse rettighetene kan omfatte:

 • Rett til å få tilgang til og motta en kopi av dine personopplysninger.
 • Rett til å rette eller oppdatere dine personopplysninger.
 • Rett til å slette dine personopplysninger eller begrense deres behandling.
 • Rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger.
 • Rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst (hvis samtykke er grunnlaget for behandlingen).
 • Rett til dataportabilitet, der det er relevant.

For å utøve dine rettigheter eller få mer informasjon om dine rettigheter, vennligst kontakt 4Sound ved å bruke kontaktdetaljene som er oppgitt i disse personvernreglene.

Abonnere på nyhetsbrev og påmelding til lojalitetsprogram

4Sound sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om nye produkter, tilbud, arrangementer og annet relevant innhold relatert til musikk og lyd.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du melde deg inn i vår kundeklubb, som er et lojalitetsprogram for 4Sound. Du melder deg på ved å registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bli brukt til å sende ut nyhetsbrevet, eventuelle brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemeldinger om hva leserne ønsker og finner interessant, samt å gi deg som kunde skreddersydd informasjon og produkter tilpasset dine behov. Når du melder deg inn, gir du ditt samtykke til vår behandling av opplysninger om deg. E-postadressen lagres både hos 4Sound, men også i egne databaser, som driftes av våre databehandlere for nyhetsbrev og lojalitetsprogrammer, Klavio og Diller AS. For informasjon om hvordan henholdsvis Klavio og Diller AS behandler persondata, henvises det til deres respektive personvernserklæringer, som finnes her:

Ut over dette, deles pr. i dag dine data ikke med andre og fra våre databehandleres databaser når du melder deg ut av nyhetsbrev og lojalitetsprogram – i henhold til de rutiner Klavio og Diller spesifiserer i sine personvernerklæringer. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for avmelding i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Ved utmelding, vil 4Sound fortsatt behandle de personopplysninger som er relevant for ditt videre kundeforhold i 4Sound.

Behandlingsgrunnlaget for behandlingen av dine data i forbindelse med nyhetsbrev og lojalitetsprogram er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å melde deg ut og av. Å trekke tilbake samtykket vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som ble utført før du trakk tilbake samtykket.

Påmelding til arrangementer og konkurranser

Noen ganger er det mulig å melde seg på arrangementer eller konkurranser på 4Sounds nettside - dette krever at samtidig melder seg på vårt nyhetsbrev og inn i vårt lojalitetsprogram.

Ved påmelding til et arrangement vil vi be om opplysninger som navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Formålet med opplysningene er å gi informasjon til deltakerne, administrere og tilrettelegge arrangementer, samt utarbeide deltakerlister. Opplysningene vil bli lagret til arrangementet er avsluttet.

Ved påmelding til en konkurranse vil vi be om opplysninger som navn, kontaktinformasjon, eventuelle bidrag til konkurransen, eller annen relevant informasjon. Formålet med opplysningene er å knytte konkurransedeltakernes bidrag til en kontaktperson, slik at vi kan gi tilbakemeldinger, be om utdypninger, eventuelt innkalle for å demonstrere/presentere bidraget, eller informere om at bidraget er trukket ut som vinner.

Angående arrangementer, vil opplysningene også bli brukt til å invitere til det aktuelle arrangementet.

Opplysningene som blir formidles i forbindelse med arrangementer eller konkurranser lagres til det aktuelle arrangementet eller konkurransen er avsluttet, men oversikten over vinnere og gode bidrag kan lagres lenger. 4Sound vil fortsatt behandle de personopplysninger som er relevant for ditt videre kundeforhold i 4Sound.

Behandlingsgrunnlaget for behandlingen av dine data i forbindelse med nyhetsbrev og lojalitetsprogram er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å melde deg ut og av. Å trekke tilbake samtykket vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som ble utført før du trakk tilbake samtykket.

Informasjonskapsler og statistikkverktøy

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du besøker 4Sounds nettsider, samtidig som vi kan yte vårt beste for å gi deg det du trenger. Analyseverktøy, statistikk og måling av adferd gjør oss i stand til å levere bedre tjenester til våre kunder.

Informasjonskapsler (cookies)

Nettsidene til 4Sound benytter seg av informasjonskapsler (også kalt cookies). Dette er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En informasjonskapsel tilhører et bestemt nettsted og kan ikke leses av andre nettsteder. 4Sound benytter seg av anonymisert statistikk for å lage bedre brukeropplevelser på nett.

Vi innhenter statistikk om hvordan sidene våre blir brukt, og i den forbindelse brukes informasjonskapsler for å kunne observere hvordan brukere navigerer seg gjennom et nettsted. Disse informasjonskapslene, og dataene som samles inn, er anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

Verktøy for innhenting av statistikk:

 • Klaviyo
 • Diller
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager

Formålet med informasjonen vi samler inn er å lage statistikk over:

 • Hvor mange som besøker ulike sider
 • Hvor lenge besøket varer
 • Hvilke nettsteder brukerne kommer fra
 • Hvilke nettlesere som benyttes
 • Atferd på nettsidene våre, slik som:
  • Klikkpunkter
  • Navigasjon
  • Kjøp
  • Trafikk til leverandører
  • m.m.

Denne informasjonen vil også kunne brukes til å segmentere hva slags innhold som vil bli prioritert presentert for deg. For eksempel et segment du er en del av, vil gi deg skreddersydd informasjon og produkter tilpasset dine behov ut ifra hvordan du navigerer på nettsidene og i appene våre.

Utfyllende informasjon angående informasjonskapsler (cookies) og sporing av adferd på 4Sound

Våre informasjonskapsler kan kun leses av 4Sound og deg selv og brukes for eksempel for å se om du har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket og hvilket nettsted du kom fra.

For alle våre eksterne databehandlere, har 4Sound har databehandleravtaler som garanterer at ingen personlig identifiserbar informasjon sendes eller deles uten aktivt samtykke.

Ved hjelp av informasjonskapsler utstedt av tredjepart (3. parts cookies), kan du oppleve å få markedsføringsbudskap fra oss, basert på innhold og sider du har besøkt på våre nettsider, såkalt remarketing og retargeting. Disse informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker. Du kan sperre for cookies og slette registrerte cookies i nettleseren, hvis du ønsker det. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan føre til at noen av nettsidene våre ikke fungerer slik de skal.

På nettvett.no kan du se hvordan du administrerer bruken av informasjonskapsler. Et annet nyttig nettsted som forklarer cookies, interessebasert markedsføring og hvordan du administrerer dette i nettleseren din er EUs felles nettsted for slik informasjon: Your Online Choices (Norsk veiledning)

Kategorier av informasjonskapsler som benyttes for 4Sound.no

KlassifiseringInformasjon
Nødvendige informasjonskapslerHjelper til med å gjøre en 4sound.no brukbar ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder på nettsiden. Nettsiden kan ikke fungere riktig uten disse informasjonskapslene.
PreferanseinformasjonskapslerGjør det mulig for 4sound.no å huske informasjon som endrer måten nettsiden oppfører seg på eller ser ut, for eksempel ditt foretrukne språk eller hvor du befinner deg.
StatistikkinformasjonskapslerHjelper 4Sound med å forstå hvordan besøkende samhandler med 4sound.no, ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.
MarkedsføringsinformasjonskapslerBenyttes til å spore besøkende på tvers av nettsider. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.
Uklassifiserte informasjonskapslerInformasjonskapsler som vi er i ferd med å klassifisere, i samarbeid med leverandørene av de individuelle informasjonskapslene.

Oversikt over informasjonskapsler som benyttes av 4Sound

På 4sound.no benyttes ulike typer informasjonskapsler, inkludert nødvendige, preferanse-, statistikk-, markedsførings- og uklassifiserte informasjonskapsler (se tabell under for oversikt).

4Sound ønsker å gi deg kontroll over dine egne data, og benytter derfor tjenesten "Cookie Information", som gir sanntidsinformasjon om aktive informasjonskapsler for ditt besøk på nettsiden. Her kan du også velge forskjellige nivåer av aksept for informasjonskapsler.

4Sound benytter, sammen med våre samarbeidspartnere, ulike teknologier (slik som informasjonskapsler) for å samle inn informasjon om deg til forskjellige formål, som statistikk og markedsføring. Når du trykker på "GODTA ALLE", gir du tillatelse til alle disse formålene. Om du ønsker å begrense tilgangen til din informasjon, kan du velge hvilke formål du ønsker å samtykke til ved å skru av og/eller på det aktuelle formålet og deretter trykke "LAGRE INNSTILLINGER".

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke ved å trykke på ikonet for Cookie Information, som finnes nederst i venstre hjørne av nettsiden.

KategoriInformasjonskapselFormål
NødvendigCookieinformationconsentStøtter tekniske funksjoner for 4sound.no
Nødvendig.Nop.AntiforgerySikrer besøkendes nettleser-sikkerhet ved å forhindre kryss-nettstedsforespørselsforfalskning. Denne informasjonskapselen er essensiell for nettsidens sikkerhet og for besøkende.
Nødvendig.Nop.CustomerBrukes til å huske hvilke produkter som er lagt til handlekurven. Dette gjør det mulig for brukeren å lukke nettleseren og komme tilbake til nettsiden uten å miste varene i handlekurven.
Nødvendig.Nop.TempDataNødvendig for handlekurvfunksjonaliteten på nettsiden.
Nødvendighello_retail_stateLagrer rollen til en innlogget bruker.
Nødvendighello_retail_idStøtter tekniske funksjoner for 4sound.no
Nødvendigrc::aBrukes til å skille mellom mennesker og roboter. Dette er nyttig for å kunne generere nøyaktige rapporter om bruken av nettsiden.
Nødvendigrc::cBrukes til å skille mellom mennesker og roboter. Dette er nyttig for å kunne generere nøyaktige rapporter om bruken av nettsiden.
PreferanseklaviyoOnsiteInformasjonskapselen brukes til å administrere e-postlisten hvis besøkende har meldt seg på nyhetsbrev eller blogginnlegg.
Statistikk__kla_idInformasjonskapselen brukes til å samle inn informasjon om besøkendes atferd. Denne informasjonen blir lagret for intern bruk på nettsiden. Intern analyse brukes for å optimalisere nettsidene eller for å registrere om besøkende har meldt seg på et nyhetsbrev.
StatistikkCollectBrukes til å sende data til Google Analytics om besøkendes enhet og atferd. Sporer besøkende på tvers av enheter og markedsføringskanaler.
StatistikkTdRegistrerer statistiske data om brukernes atferd på nettsiden. Brukes av 4Sound til intern analyse.
Statistikk_ga_xxx
Statistikk_gat_gtag_ua_xxx_xxxSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4Sound.no for analyse og rapporteringsformål.
Statistikk_gaSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4Sound.no for analyse og rapporteringsformål.
Statistikk_gidSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4Sound.no for analyse og rapporteringsformål.
Markedsføring__fb_chat_pluginBrukes til å spore brukerens interaksjon med nettsidens direktemeldingsfunksjonalitet.
Markedsføring_fbpIdentifiserer nettleser, og brukes av Facebook for å levere en serie annonseprodukter, for eksempel sanntidsbudgivning fra tredjepartsannonsører.
Markedsføringhello_retail_idSamler statistiske data relatert til brukerens nettsidebesøk, slik som antall besøk, gjennomsnittlig tid brukt på nettsiden og hvilke sider som er lastet inn. Formålet er å segmentere nettsidens brukere basert på faktorer som demografi og geografisk plassering, for å muliggjøre at medie- og markedsføringsbyråer kan strukturere og forstå sine målgrupper for å tilrettelegge tilpasset nettannonsering.
Markedsføring__kla_idBrukes til nettbasert markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne og deres aktivitet på 4Sound.no. Informasjonen brukes til å målrette annonsering til brukeren på forskjellige kanaler og enheter.
Markedsføring_scidStøtter integrasjon eller "embedding" av en tredjepartsplattform på 4Sound.no for å levere målrettet annonsering.
MarkedsføringStøtter online markedsføring ved å samle inn informasjon om brukerne for å markedsføre produkter gjennom partnere og andre plattformer.
Markedsføringsc_atSamler informasjon om brukerne og deres aktivitet på 4sound.no. Informasjonen brukes til å spore og analysere brukeradferd og å levere målrettet annonsering.
Markedsføringx-abSamler informasjon om brukerne og deres aktivitet på 4sound.no. Informasjonen brukes til å spore og analysere brukeradferd og å levere målrettet annonsering.
Markedsføringvisitor_info1_liveSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4sound.no gjennom innebygde videospillere, med det formål å levere målrettet annonsering.
MarkedsføringyscSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4sound.no gjennom innebygde videospillere, med det formål å levere målrettet annonsering.
MarkedsføringconsentSamler informasjon om brukerne og aktivitet på 4sound.no gjennom innebygde videospillere, med det formål å levere målrettet annonsering.
MarkedsføringconsentLagrer dine seneste søk, dine foregående interaksjoner med annonsørenes annonser eller søkeresultater, samt dine besøk på en annonsørs nettsted for å kunne målrette annonser til deg på google.
Uklassifiserteaw_target
Uklassifisertemessaging_plugin_http://www.4sound.no/_170577992847
Uklassifiserte_schn1
Uklassifiserte.Nop.RecentlyViewedProducts
Uklassifiserte.Nop.Session
Uklassifiserte_screload
Uklassifiserte.Nop.Customer

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående personvernreglene eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss via følgende kontaktdetaljer:

 • Navn på organisasjon: GH4S AS
 • Organisasjonsnummer: 923 619 364
 • Adresse: Brobekkveien 80, 0582 Oslo
 • E-post: web@4sound.no
 • Telefonnummer: 21 45 60 60

Vi vil gjøre vårt beste for å besvare dine henvendelser så raskt som mulig og i samsvar med gjeldende personvernlover.

Endringer i personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre disse personvernreglene ved behov. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på 4Sounds nettside. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå disse reglene jevnlig for å holde deg oppdatert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

Sist oppdatert: 20.06.2023.