Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Shure

Shure startet i 1925 som "Shure Radio Company", et enmanns-firma grunnlagt av Sidney N. Shure. Han sendte ut AM Radio kits og komponenter for radiobygging på postordre, og i løpet av få år vokste selskapet som også fikk broren Samuel J. med på laget. Det nye navnet ble "Shure Brothers Company" og de flyttet inn i nye og større lokaler.

Den store depresjonen i 1929 og økende konkurranse fra fabrikkbygde radioer medfører at Shure ser seg om etter nye markeder, og blir distributør for mikrofonmerket Ellis Electrical Laboratories. I 1931 har Shure selv utviklet sin første mikrofon og blir etterhvert kun èn av få produserende mikrofonmerker i USA. Shure blir hovedleverandør av mikrofoner til det amerikanske forsvaret under annen verdenskrig, med strenge militære standarder for pålitelighet og kvalitet på produktene. Ved slutten av tiåret er Shure en av de største produsentene av mikrofoner i USA.

Shure lanserte den første trådløse mikrofonen allerede i 1953, og fikk i 2003 en Technical Grammy fra National Academy of the Recording Arts and Sciences for sitt fremragende bidrag til teknologi i opptaksbransjen. Selskapet fortsetter stadig å utvikle ny teknologi og produkter for å være verdensledende produsent av musikkutstyr.

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 20,00 Max: kr 15 609,00
kr20 kr15609