Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Gitarhuset

Gitarhuset har blitt til 4Sound

Velkommen til 4Sound Alnabru og 4Sound Kongens gate!

Gitarhuset ble opprettet i 2009 som en direkte konkurrent og et alternativ til 4Sound. På den tiden har vi solgt mange instrumenter og hatt like mange fine kunder innom våre butikker! Vi har fått en stor kundebase med alt fra etablerte artister til nybegynnere. Det er lite som slår gleden av å hjelpe noen med å finne sitt første instrument, og vi vil fortsette med dette så lenge det finnes spirende musikere der ute.

Siden 2019 har både Gitarhuset og 4Sound vært under samme selskap, selv om dette ikke har vært åpenbart for dere som har handlet hos oss. Vi har jobbet tett med våre kolleger for å gi kunden den beste servicen, og nå som vi samler begge kjeder under samme navn, så vil vi få muligheten til å bli enda bedre.

Selv om denne sammenslåingen bare vil være et nytt skilt på døra, så vil vi i praksis få en sterkere merkevare, og bedre avtaler med våre leverandører. På den måten vil vi også kunne ha et bedre tilbud til dere som handler hos oss. Alle ansatte vil såklart bli med videre under 4Sound-navnet og vi gleder oss til å se alle våre kunder på samme adresse, i samme butikk og med den samme lidenskapen for musikk som vi har.

*Alle kundeforhold og ordre under behandling blir såklart overført til 4Sound.
Dersom du har spørsmål kan du henvende deg til 4Sound kundeservice her.


HVA SKJER I BERGEN?

Vi avslutter samarbeidet med tidligere Gitarhuset Bergen som fortsetter under nytt navn. Vi retter vårt fokus mot 4Sound Bergen i Strandgata 197 som allerede har holdt åpent i lang tid. Vårt mål er å være Bergens beste aktør innen musikkinstrumenter og utstyr. Hos 4Sound Bergen har vi dyktige ansatte og et stort utvalg av kjente merkevarer! Vi har også noen av landets beste reparatører dersom gitaren din skulle trenge en overhaling!Velkommen til 4Sound Bergen!