Du har ingen varer i handlekurven.

Furch - mer enn 40 år dedikert til treverk, strenger og klang

František Furch fullførte sin første akustiske gitar i sitt provisoriske hjemmeverksted og la dermed det spede grunnlaget for Furch Guitars. Siden har han dedikert mer enn 40 år til treverk, strenger og klang.
Ønsket om å lage instrumenter av høy kvalitet, tilpasset de mest kresne musikerne har ført til at alle Furch-gitarer er laget med lidenskapelig kjærlighet, nøye omsorg og grundig oppmerksomhet for detaljer. Furch benytter kun treverk av den ypperste kvalitets, med streng fokus på overholdelse av ansvarlige miljøpraksiser.
Kombinert med proprietære produksjonsprosesser og presist håndverk, gir dette Furch-gitarer enestående akustiske egenskaper. I tillegg kommer en forpliktelse til kontinuerlig forbedring av lyden på instrumententene gjennom forskning og utvikling, med et mål om å gå overgå de nåværende grensene for gitarproduksjon.
Furch jakter enkelt og greit stadig perfeksjon, og i 4Sound er vi stolte av å kunne tilby disse gitarene til norske kunder. Det skal godt gjøres å få mer for pengene.

Disse skylder du deg selv å prøve!

Furch hos 4Sound

4Sound er blant de ytterst få som kan forhandle Furch i Norge, og har alltid ett representativt utvalg tilgjengelig hos våre utsalgssteder.
Nedenfor finnes en oversikt over stålstrengsgitarer - fra de mer folkelige til det mer eksklusive.
Ikke unikt nok? Bygg din egen Furch!

Furch Rainbow-serien er en ny linje med akustiske gitarer som kan tilpasses med opptil 160 funksjoner som spillere kan kombinere for å imøtekomme sine spesifikke behov og preferanser. I stedet for å måtte designe disse gitarene en katalog og en liste over alternativer, kan de mest kresne gitaristene bruke en mye enklere metode - en intuitiv online gitar-konfigurator som veileder deg gjennom prosessen med å velge funksjonene til ditt drømmeinstrument.
Begynn med å velge høyre- eller venstrehendt, antall strenger og kroppsform. De neste trinnene lar deg velge materialer, utsmykninger, innlegg, finish, stemmeskruer og tilbehør. I siste trinn vises de valgte funksjonene i en endelig oversikt sammen med en unik numerisk kode. Denne koden kan du ta med deg til din foretrukne 4Sound-butikk, som tar seg av kommunikasjonen med deg og Furch, før gitaren settes i produksjon.

Ønsker du din egen Furch Rainbow-gitar?
Kom ett steg nærmere drømmen ved å konfigurére den i dag!

NB: Prisen som kommer opp ved bruk av konfigurator vil kun være et estimat.
Endelig pris vil først kunne gis etter samtale med din foretrukne 4Sound-butikk!