Close
Søke

Roland TD-27 SOUND MODULE

produsenter: ROLAND , ROLAND
SKU: 992713
kr 14 157,00 inkl MVA

Lyd i flaggskipklasse, maksimalt uttrykk

Trommelydmodulen TD-27 er fullastet med de beste akustiske trommelydene du noen gang har hørt. Rolans Prismatic Sound Modeling produserer trommer som ikke bare høres fantastiske ut, men som også responderer akkurat som ekte akustiske instrumenter når du spiller på dem. Avanserte digitale triggerinnganger støtter Rolands digitale pader for et uttrykk uten sidestykke. Den nye PureAcoustic Ambience-teknologien tilbyr et utvalg av inspirerende trommelandskap med kun et tastetrykk. Et bredt utvalg av elektroniske lyder fra Rolands rikholdige lydhistorie er også inkludert, noe som gir deg lydene som kreves for moderne stilarter. Og ved å laste inn og legge på dine egne samples sammen med de interne trommene kan du skape lyder ingen andre trommeslagere kan gjøre krav på.

0 Nettlager inkl. Butikker
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Fantastisk Prismatic Sound Modeling

TD-27 er fylt opp av trommer som lever og ånder som akustiske instrumenter, og som er hentet fra toppmodellen TD-50. Vi begynner med på sample de beste trommene, perkusjonen og cymbalene – både vintage og moderne – i verdensledende lydstudioer. Rolands unike Prismatic Sound Modeling legges så til samplesene, noe som gjør dem levende ved hjelp av patentert “behavior modeling”, som har blitt finjustert gjennom over to tiår. Hver gang du spiller på en tromme eller cymbal i modulen trigger du ikke bare en lyd på boks, du spiller på et fullstendig instrument som responderer som sin akustiske motpart på alle måter, og gir deg en enestående sonisk rekkevidde.

Digital triggerteknologi

Rolands nyskapende digitale pad-teknologi gir V-Drums-opplevelsen en enda større realisme. TD-27-modulen hat tre digitale triggerinnganger som jobber sammen med avanserte Roland digitale pader, slik som PD-140DS skarptromme og CY-18DR ride for å gi trommingen din det mest naturlige uttrykket. Flere sensorer og lynrask prosessering jobber sammen og gir en helt utrolig respons, noe som gjør at du kan spille genuine teknikker på en helt naturlig måte, der hver nyanse presist oppdages og overføres perfekt. Og hvis du ikke er klar for digitale pader helt ennå, så har TD-27 også analoge triggerinnganger for standard skarptromme- og ridepader.

Skap (og form) ditt signaturtrommesett

Med et akustisk trommesett lager du ditt eget sound ved å bytte ut trommeskinntyper, justere stemmingen, legge på demping, tilpasse skarpen med stramming av seiden, bytte ut basstrommeklubben med mer. Alt dette er også mulig med TD-27-modulen. Hands-on kontroller og avanserte redigeringsmuligheter gjør at du kan lage egendefinerte trommesett for enhver situasjon. Du kan også laste inn dine egne WAV-samples ved hjelp av SD-media, og bruke dem alene eller spille dem sammen med interne lyder.

PureAcoustic Ambience-teknologi

Den nye PureAcoustic Ambience-teknologien optimaliserer hvert av trommesettene, og gir et fantastisk naturlig og omsluttende lydlandskap når du spiller. Men du kan gå enda dypere, ved å justere mikrofonplasseringen på hvert av trommesettene og stille inn den generelle lyden med den nyutviklede simulatoren for overheadmikrofon. I tillegg gir avanserte innebygde multieffekter og miksemuligheter deg kraften til en fullskala studiokonsoll, med transiente, parametriske EQer, kompressorer, klanger, delayer med mer.

Tilkoblinger for scene og studio

TD-27 er et kraftfullt kommandosenter for hvilket som helst elektronisk trommeoppsett, med rikelig med tilkoblingsmuligheter for både scene og studiobruk. Den har stereoutganger for den generelle trommelyden, i tillegg til to direkteutganger for å sende basstromme, skarp og andre lyder til en lydkonsoll for uavhengig miksing. Det innebygde USB-lydkortet gjør musikkproduksjon på data enkelt, med opptil 28 lydkanaler tilgjengelig i én enkelt kabel. MIDI støttes også via USB og dedikert I/O, noe som gjør at du kan synkronisere med andre MIDI-enheter og trigge lyder i dataprogramvare.

Variert triggerstøtte

I tillegg til disse tre digitale triggerinngangene har TD-27-modulen en multi-pin analog triggerjack for rask og enkel tilkobling til hvilket som helst standard V-Drums padoppsett via en inkludert kabel. Det finnes også en dedikert analog triggerinngang for en ekstra crash-cymbalpad, i tillegg til tre auxiliary triggerinnganger for å kunne spesialtilpasse oppsettet ditt ved å legge til Roland basstromme-, tamtam- og cymbalpader, eller å trigge pader slik som BT-1.

Bluetooth-tilkobling og innebygde øvingsverktøy

Med øvingsfunksjonene i TD-27-modulen vil du alltid se fram til den neste spilleøkten din. Innebygd Bluetooth lar deg strømme lyd trådløst fra en telefon eller laptop til modulen. Perfekt for altomsluttende jamer med hodetelefoner. Spill sammen med favorittmusikken din eller bland lyden fra en øvingsvideo på YouTube sammen med trommesettet. Inkluderte øvingsfunksjoner bygger opp ferdighetene og holder oversikt over framgangen din, mens avansert metronom hjelper deg å forbedre den indre klokken din. Og du kan når som helst ta opp det du spiller og høre på det for å høre hva du trenger å jobbe mer med.