Close
Søke

Arturia Beatstep-Pro Step Seq.

Produsent: ARTURIA
SKU: 514515
kr 2 695,00 inkl MVA
3 stk step sequencers,16 pads og flere syncformat.
5 Nettlager inkl. Butikker
1 Bergen
1 Moss
1 Oslo Schous plass
3 Trondheim
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

For å skape musikk med datamaskiner trenger man et tangentbord og andre funksjoner for å kunne kontrollere softwareinstrumenter.
Arturia har et stort utvalg som dekker de fleste behov og situasjoner uansett om du jobber i studio, på scenen, hjemme eller ønsker å være portabel. Selvfølgelig kan du også styre andre MIDI-produkter med Arturias USB-kontrollere. Her finner du også step-sequencere som bl. a kan styre analoge synther og kobler dem sammen med datamaskiner og annet MIDI-utstyr.

BeatStep Pro fungerer like bra på scene som i studio, og uansett om du jobber med MIDI, USB, CV / gate eller DIN synk-produkter.

BeatStep Pro setter ingen grenser for total kreativ kontroll.

De to step-sequencerne tilbyr opp til 64 step pr sekvens, 16 sekvenser pr prosjekt og 16 prosjekt, hvilket gjør Beatstep Pro til den mest imponerende step-sequenceren på markedet.

Den ekstra tromme-sequenceren har 16 separate spor, innspilning i realtime via de dynamiske padsen eller bruk knapper for klassisk trommemaskinsprogrammering.

Spesifikasjoner:Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Arturia Microfreak Synthesizer

Algoritmisk Synthesizer som blander wavetable og digitale oscillatorer med analoge filtre. Flatt tastatur med poly-aftertouch.
kr 3 395,00 inkl MVA