Close
Søke

Boss RC-10R LOOP STATION

Produsent: BOSS
SKU: 506368
kr 3 370,00 inkl MVA

Opptre i samme øyeblikk som inspirasjonen treffer

Kombiner sangbasert looping og organiske rytmer i en kompakt pakke. RC-10R gir deg frisk inspirasjon til live-opptredener, låtskrivingsøkter og daglig øving. Denne neste generasjons Loop Station er en drømmemaskin for å skape i sanntid, og lar deg utvikle spontant musikk som beveger og groover med to unike sang-seksjoner, intro/endinger og rytme-fills. Innebygde kontroller og visuelle loop-indikatorer gir enkel, selvstendig operasjon, mens utvidet kontroll er mulig med eksterne brytere og MIDI. Et omfattende rytme-bibliotek finnes for hånd, og dekker nærmest enhver musikksjanger. Du kan også importere egne rytmer for å personalisere RC-10R for spesifikke sanger og stilarter.

1 Nettlager
2 Gjøvik
3 Moss
1 Molde
1 Oslo Schous plass
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Neste generasjons Loop Station for moderne musikere

BOSS berømte Loop Station-produkter er ledende i verden, med et bredt utvalg modeller som støtter de unike behovene alle typer musikere har for å utfolde sin kreativitet. RC-10R introduserer en ny type Loop Station som henter inspirasjon fra populære moderne artister som blander perkussive rytmer med sang-basert looping. RC-10R er designet for å skape musikk på sparket, og gir gitarister og singer/songwritere et unikt verktøy for å utvikle ideer og gjøre konsertene mer dynamiske og overbevisende.

En sangbasert looper og smart trommemaskin i en og samme pakke

RC-10R samler loops og rytmer på den mest sofistikerte måten du har opplevd til dags dato. I motsetning til enkle guiderytmer i andre Loop Stations, har alle RC-10Rs rytmer komplette sangstrukturer med separate deler. To-spors loop-motoren virker serielt, og synkroniserer perfekt til rytmen. Dette gjør det mulig å gjøre de ulike delene i sangen med hver sin unike rytme-backing. To fill-variasjoner gir naturlig energi når du skifter mellom ulike deler, mens intro- og ending-fills lar deg starte og slutte sanger på en organisk måte.

Rytmelyder og organiske groover i topp kvalitet

RC-10R er klar for alle typer musikk du ønsker å spille, fra rock, pop og akustisk til latin, jazz, elektronika og så videre. Det finnes mer enn 280 innebygde rytmestiler å velge fra, alle med naturlige, organiske groover som beriker din musikk. Og om du ikke finner det du trenger fra fabrikken, importerer du helt enkelt dine egne SMF-rytmer ved hjelp av dedikert software for Mac/Windows, og lagrer disse i 50 brukerminner. Uansett hvilken stilart du velger kan du enkelt endre sonisk karakter med 16 ulike kits, som umiddelbart endrer en groove fra heavy rock til lett perkusjon – og alt i mellom.

Tilpasser seg din kreative innfallsvinkel

Mens RC-10Rs loop- og rytmemotorer jobber sammen i perfekt harmoni, er de også designet for å fungere hver for seg. Du har muligheten til å bygge opp to uavhengige looper uten noen form for rytme-backing, perfekt for å skape nedstrippede opptredener og utviklende, ambiente lydlandskap. Det er også mulig å bruke RC-10R som en fot-kontrollert trommemaskin med sanntidskontroll over låtdeler og fills, som gjør den til en god partner for akkompagnement på scenen, jam sessions og øving.

Utvidet kontroll for “power-brukere”

Med interaktive displayer og multifunksjonskontroller er RC-10R et kraftverk på egenhånd.. Men noen brukere ønsker enda mer kontroll, og RC-10R leverer. For det første finnes det en inngang for å koble til opp til to fotbrytere eller en expression pedal, som gir utvidet kontroll for stop, undo/redo, loop volume og andre funksjoner. Videre er full MIDI I/O tilgjengelig på plassbesparende mini-TRS-jacker. Dette åpner opp et mylder av direktetilgang til funksjoner og synk-muligheter med andre MIDI-enheter.

Klasseledende looper-motor

BOSS Loop Stations er velkjent for sin gode lydkvalitet, og RC-10R er den beste til dags dato. Loop recording-motoren har 32-bit AD/DA og 32-bit floating-point prosessering, som gir lydkvalitet som matcher det aller beste lydutstyret. Og som alle andre Loop Stations er det mulig å holde det tørre signalet 100 prosent analogt, for å ivareta din naturlige kjernelyd.

Optimalisert lyd med alle typer oppsett

Elektrisk gitar og rytme har ulike behov for forsterkning. Gitarister lener seg vanligvis på ampene sine for å farge lyden sin, mens en trommemaskin trenger et rent full-range lydsystem for å låte best mulig. RC-10R fikser biffen, og lar deg sende looper og rytmene til egne utganger og separate forsterkersystemer. Og i situasjoner hvor du ikke kan kjøre to forsterkere, eller bare ønsker et enklere oppsett, har RC-10R et fint triks i ermet. Med et utvalg unike lydfilter kan du optimalisere gitar- og/eller rytmelyden for forsterkning gjennom et enkelt system, uavhengig av om dette er en gitarforsterker, et PA-system eller studiomonitorer.