Close
Søke

Roland BT-1 BAR TRIGGER PAD

Produsent: ROLAND
SKU: 506191
kr 1 340,00 inkl MVA

Allsidig ekstra trigger pad til V-Pads og akustiske trommer.

BT-1 Bar Trigger Pad er kompakt og rimelig, og gjør at du enkelt kan legge til elektronisk trigging til alle typer trommesett. Den monteres på siden av en V-Pad eller akustisk tromme, og har en kurvet form som gjør at den ikke kommer i veien for ditt eksisterende oppsett. BT-1 er genial både til å spille av lyder fra en V-Drums modul eller SPD-SX/-30, og til å kontrollere en mengde funksjoner på en praktisk måte, som for eksempel start/stop av backingtracks eller looper.

5 Nettlager
4 Oslo Schous plass
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Ekstra triggering til V-Drums sett

Dersom du allerede har et V-Drums sett, er det enkelt å legge til ekstra triggering med BT-1 uten å måtte legge til flere pads. Dermed får du tilgang til ekstra lyder eller praktisk kontroll over en mengde funksjoner i din V-Drums modul eller SPD-SX/-30. Og på grunn av den beskjedne størrelsen er det enkelt å legge til flere BT-1 etter hvert som behovet for å ekspandere melder seg.

Enkel inkludering av elektronikk med akustiske trommer

Med BT-1 kan du på en enkel og rimelig måte integrere elektronikk i ditt akustiske oppsett. I motsetning til store, runde pad'er og upraktiske fotbrytere, integreres BT-1 til trommesettet ditt uten at du må justere på oppsettet eller spillestilen. Bare plugg BT-1 inn i en V-Drums modul eller perkusjonspad i SPD-serien, og hopp ut i et univers av nye muligheter med elektronisk perkusjon fra Roland.