Close
Søke
Bilde for kategori Digitale trommer

Digitale trommer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Roland KD-180L-BK KICK DRUM

Kompakt V-Drums Acoustic Design basstromme

V-Drums Acoustic Design utvider V-Drums-opplevelsen ved å blande den distinkte estetikken fra akustiske trommer med Rolands ledende digitale trommeteknologi. Hver av komponentene har det autentiske håndverksmessige utseendet fra høykvalitets akustiske trommer, med treshell med full diameter, deluxe wraps og slitesterk hardware i krom designet av Roland.

18” KD-180L-BK basstromme er laget av treshell med grunn dybde, og gir deg utseendet og spillbarheten til V-Drums Acoustic Design i en kompakt størrelse. Den har en innovativ pad-sensor innebygget i et trommeskinn som festes på samme måte som et akustisk trommeskinn. Hver gang klubben slår, slippes lufttrykket inni shellet presist ut, og gir en pedalfølelse som er bemerkelsesverdig lik en akustisk basstromme. Og takket være Rolands avanserte trigger- og sensorteknologi blir hvert slag nøyaktig registrert for perfekt digital lydgjengivelse.

kr 6 027,00 inkl MVA

Roland KD-200-MS ELECTRONIC DRUM KIT

V-Drums Acoustic Design basstrommepad i full størrelse

V-Drums Acoustic Design utvider V-Drums-opplevelsen ved å blande den distinkte estetikken fra akustiske trommer med Rolands ledende digitale trommeteknologi. Hver av komponentene har det autentiske håndverksmessige utseendet fra høykvalitets akustiske trommer, med treshell med full diameter, deluxe wraps og slitesterk hardware i krom designet av Roland.

KD-200-MS er en førsteklasses 20” basstromme med treshell i full dybde, for den optimale V-Drums Acoustic Design-opplevelsen. Den har en innovativ pad-sensor innebygget i et trommeskinn som festes på samme måte som et akustisk trommeskinn. Hver gang klubben slår, slippes lufttrykket inni shellet presist ut, og gir en pedalfølelse som er bemerkelsesverdig lik en akustisk basstromme. Og takket være Rolands avanserte trigger- og sensorteknologi blir hvert slag nøyaktig registrert for perfekt digital lydgjengivelse.

kr 8 758,00 inkl MVA

Roland KD-220 KICK DRUM

Utseendet og følelsen av en 22-toms akustisk basstromme til alle V-Drums kit

Alle trommeslagere identifiserer seg med den gode følelsen av en basstromme i full størrelse på scenen. Og nå kan du få denne følelsen med ethvert V-Drums kit, ved hjelp av KD-220. Denne spilleklare løsningen består av et vanlig 22-toms høykvalitets basstromme-skall av hel lønn, med Rolands avanserte trigger-elektronikk innebygd. Rolands innovative luftdempermekanisme spiller sammen med det 22-toms basstromme-skallet, og gir motstand når klubba treffer “skinnet”. Dette gjør at KD-220 leverer stabil og nøyaktig trigging med autentisk, akustisk følelse. KD-220 fungerer med doble basstrommepedaler og er kompatibel med de fleste V-Drums lydmoduler. KD-220 er også perfekt for hybrid-trommeoppsett, ved at den mikser følelsen av en akustisk basstromme med det praktiske i å trigge nøyaktig den basstrommelyden du ønsker.

*Basstrommepedal er ikke inkludert med KD-220
*Produktdesignet kan endres uten videre, og kan variere fra bildene som vises her.

kr 17 899,00 inkl MVA

Roland KD-7 KICK TRIGGER

Kompakt basstrommepad
kr 1 680,00 inkl MVA

Roland KD-A22 BASS DRUM TRIGGER ATTACHMENT

Ny triggerpakke for enkel konvertering av 22” akustisk basstromme

Om du elsker utseende og følelsen av din tradisjonelle, akustiske basstromme, lar Roland KD-A22 Kick Drum Converter deg inkorporere den i ditt V-Drums oppsett. Denne nye triggerpakken er designet til en 22” akustisk basstromme, og gir deg hardtslående tilstedeværelse og akustisk stil, takket være Rolands innovative luftdempemekanikk i kombinasjon med det dype tromme-shellet. Denne pakken inneholder alt du trenger for å konvertere din 22” akustiske basstromme* – front og slagskinn med kick-pad sensorenhet, pluss 22” metallbøyle og sjokkabsorberende puter. KD-A22 gir stabilt, konsekvent og nøyaktig trigging av basstrommen, og er fullt kompatibel med dobbel basstrommepedal.

kr 4 270,00 inkl MVA

Roland KT-9 KICK TRIGGER PEDAL

Å øve trommer hjemme kan noen ganger by på utfordringer. Du har et elektronisk trommesett og bruker hodetelefoner, men det er fremdeles et problem: Den mekaniske lyden hver gang du tråkker på basstrommepedalen, og det hørbare dunket når klubba treffer basstromme-pad-en. Rolands nye KT-9 Kick Trigger Pedal er løsningen, designet for helt lydløs operasjon, uten klubbe og med en koblingsmekanisme vi har søkt patent på. Dette resulterer i en drastisk reduksjon av støy når du spiller, uten å gå på kompromiss med følelsen i pedalen eller spillbarheten. Med KT-9 under foten kan du tråkke til så hardt du bare ønsker, så sent som du vil.

kr 2 240,00 inkl MVA