Close
Søke
Bilde for kategori Digitale trommer

Digitale trommer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Roland FD-9 HI-HAT CONTROL PEDAL

Å spille trommer hjemme kan være vanskelig. Tradisjonelle akustiske trommer er upraktisk for å øve sent på kvelden, mens mange elektroniske trommesett er forstyrrende (selv med hodetelefoner), på grunn av lyden fra pedalene når du spiller. Rolands nye FD-9 hi-hat kontroller pedal er den smarte måten å dempe støyen med mange dB. Den er designet for superstille øving hjemme, og den patentsøkte koblingsmekanismen gir drastisk redusert lyd når pedalen tråkkes ned. Uttrykksfulle trommeslagere vil sette pris på den kompakte pedalens autentiske hi-hat følelse, med myke overganger mellom åpen/lukket/halv-åpen posisjon. Med Roland FD-9 kan du spille så hardt som du ønsker, så sent som du vil.

kr 2 240,00 inkl MVA

Roland HPD-20 HANDSONIC

Dynamisk e-perkusjon til scene og studio
kr 11 129,00 inkl MVA

Roland KD-10 V-KICK PAD

Følelsen av en akustisk basstromme (med mindre lyd)

En fin, solid basstromme kommer vanligvis også med en fin høy lyd. Noen ganger er det akkurat det du ønsker deg, men familie og venner er ikke nødvendigvis helt enige. KD-10 Kick Pad absorberer mye av lyden, takket være gummidekslene med pute den er utstyrt med. Den ivaretar likevel et tilfredsstillende «kick» når klubba treffer slagskinnet, slik at den er idell for å spille med hjemme, hvor høy lyd kan være et problem.

kr 2 130,00 inkl MVA

Roland KD-120BK V-KICK TRIGGER

KD-120BK
kr 6 190,00 inkl MVA

Roland KD-140-BC V-KICK PAD

V-kick trigger pad
kr 11 260,00 inkl MVA

Roland KD-180 KICK DRUM

Utseendet og følelsen av en 18-toms akustisk basstromme til alle V-Drums kit

Alle trommeslagere identifiserer seg med den gode følelsen av en basstromme i full størrelse på scenen. Og nå kan du få denne følelsen med ethvert V-Drums kit, ved hjelp av KD-180. Denne spilleklare løsningen består av et vanlig 18-toms høykvalitets basstromme-skall i bjørk, med Rolands avanserte trigger-elektronikk innebygd. Rolands innovative luftdempermekanisme spiller sammen med det 18-toms basstromme-skallet, og gir motstand når klubba treffer “skinnet”. Dette gjør at KD-180 leverer stabil og nøyaktig trigging med autentisk, akustisk følelse. KD-180 fungerer med doble basstrommepedaler og er kompatibel med de fleste V-Drums lydmoduler. KD-180 er også perfekt for hybrid-trommeoppsett, ved at den mikser følelsen av en akustisk basstromme med det praktiske i å trigge nøyaktig den basstrommelyden du ønsker.

*Basstrommepedal er ikke inkludert med KD-180
*Produktdesignet kan endres uten videre, og kan variere fra bildene som vises her.

kr 15 440,00 inkl MVA