Close
Søke
Bilde for kategori Digitale trommer

Digitale trommer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Roland CY-15R V-CYMBAL RIDE

V-Cymbal spesielt laget for ride
kr 3 710,00 inkl MVA

Roland CY-16R-T V-CYMBAL RIDE

Tynn V-Cymbal ride/crash-pad med organisk bevegelse og følelse

CY-16R-T V-Cymbal har en 40 prosent tynnere profil enn tidligere generasjoner, og gir en organisk og uttrykksfull spilleopplevelse med jevnere respons, forbedret trommestikkefølelse og naturlig akustisk svingbevegelse. Og med sitt elegante teksturerte design gir CY-16R-T et autentisk akustisk utseende på scenen.

CY-16R-T kan brukes som ride (bue/bjelle) eller crash (bue/kant). Treveis trigging støttes via to kabler med avanserte V-Drums-moduler, noe som gir uavhengige lyder på kanten, buen og bjellen. Cymbalen kan også dempes ved å ta tak i kanten, akkurat som på en ekte akustisk cymbal.

*The CY-16R-T trigger parameter is only available in the TD-27 module at this time.

kr 3 820,00 inkl MVA

Roland CY-18DR V-CYMBAL RIDE

Ny digital ride cymbal med avansert multi-sensor trigging

Roland revolusjonerer elektroniske trommer – og våre trommepadder er intet unntak. Våre helt nye digitale trigger pads er tilpasset TD-50 sound module for å gi det ultimate trommeuttrykket. Aldri tidligere har elektroniske trommer vært så naturtro.

kr 6 190,00 inkl MVA

Roland CY-8 CYMBAL PAD

Cymbalpad med dobbelt trigger
kr 1 340,00 inkl MVA

Roland EC-10 ELECTRONIC LAYERED CAJON

Innovativ hybrid cajon med innebygde elektroniske lyder
kr 4 980,00 inkl MVA

Roland EC-10M HYBRID CLIP MIC PROCESSOR

Få bedre lyd og nytt uttrykk i din akustiske cajon

EC-10M ELCajon Mic Processor er en helt unik og innovativ prosessor designet for akustisk cajon, kompakt og med mulighet for batteridrift. EC-10M plukker opp cajonens akustiske lyd med en medfølgende clip-on kondensatormikrofon, som også kan trigge et bredt utvalg elektroniske lyder. Disse kan legges til som ”layers” for den akustiske lyden. Du kan sende både akustisk og elektronisk lyd til en forsterker eller PA, som gir deg full kontroll over scenelyden din. Det er mulig å lage perkusjonsfraser med den innebygde looperen, og du kan spille ekstra lyder med integrerte A/B foot pads –eller kick trigger pedaler (opsjon). Uansett hvor du spiller, vil EC-10M gi din akustiske cajon en ny verden av uttrykksmuligheter.

kr 3 260,00 inkl MVA