Close
Søke
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Boss BB-1X BASS DRIVER

Den moderne løsningen for den moderne bassist

Pedalen fremstår som mer enn en alminnelig kompaktpedal til bass. BB-1X er mer som en preamp – et avgjørende komponent i det å lage kvalitetslyd. Den oppdager essensen og de fine nyansene i bassen, forsterkeren og spillingen, og fremhever alle disses beste egenskaper.

BOSS’ seneste MDP teknologi er tatt i bruk i BB-1X, noe som gir den et utall av høykvalitets lyder – alt fra naturlige cleanlyder til hylende vrenglyder. Den responderer på imponerende vis på spillestil og spillemåte, men mister aldri essensen og grunnlyden i instrumentet ditt.

Du kan enkelt justere tonen din ved å benytte Blend-knappen for å mikse direktesignalet med effektsignalet.

Low, High og Drive knappene gir deg et hav av lydmuligheter. Disse kontrollerne justerer ikke bare frekvensen, men endrer også karakteristikken på tonene.

«1X» i BB-1X navnet tilkjennegir at pedalen er en spesialvariant, både hva gjelder utseende, lyd og kvalitet. Er du ute etter å lage din signaturlyd, eller bare krydre den litt for solospill – da er BB-1X en må-ha for enhver moderne bassist.

kr 2 020,00 inkl MVA

Boss BC-1X BASS COMP

Intelligent Multiband kompresjon for dynamiske bassister

Utstyrt med cutting-edge BOSS teknologi, leverer BC-1X Bass Comp et resultat som går langt utover det du forventer fra en basskompressor pedal. Denne premium stompboksen har profesjonell multiband kompresjon, kontrollert av intelligente kretser som gjør det enkelt å skru naturlig lyd innen alle spillestiler. Et avansert design responderer på ulik dynamikk, og gir perfekt mengde kompresjon til enhver tid. Dette sikrer at tonen din aldri blir ”skviset” eller dunkel. BC-1X er et ”må-ha”-verktøy som leverer studiokvalitet med punch, presisjon for den dynamiske bassisten. Den er transparent, kraftig – og enkel å bruke.

kr 2 360,00 inkl MVA

Boss CEB-3 BASS CHORUS

Chorus-pedal spesielt laget for bass

En stødig chorus-pedal som gir deg en varm og fyldig chorus i det høye frekvensområdet, uten å søle det til i det lave. En Space Synthesis effekt garanterer en romslig og fyldig chorus.

kr 1 229,00 inkl MVA

Boss FS-7 DUAL FOOT SWITCH

Plassbesparende multifunksjonell dobbel fotbryter

FS-7 er en kompakt dobbel fotbryter for kontroll av effektpedaler eller til å skifte kanaler på forsterkere. 2 fotbrytere er plassert i vertikalt (over/under hverandre) som sparer plass på effektpedalbrettet. Bryteren har 2 valgbare modus for latch eller moment og kan brukes til et bredt spekter av utstyr.

kr 764,00 inkl MVA

Boss FV-50L FOOT VOLUME (LOW)

Volume Pedal
kr 1 000,00 inkl MVA

Boss GEB-7 7-BAND BASS EQUALIZER

Presisjonsjustering av lyden

Med sitt frekvensområde fra 50Hz til 10kHz, er GEB-7 ideell for enhver bassgitar - også 5-strengers basser. 7 bånd med EQ er tilgjengelig, for å gi deg bedre kontroll over mellomtone-området.

kr 1 340,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 9,00 Max: kr 89 490,00
kr9 kr89490